Πέταξαν ντομάτες στη Μέρκελ (Video)

Πέταξαν ντομάτες στη Μέρκελ (Video)

«Επίθεση» από… ντομάτες δέχθηκε η Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής της ομιλίας στο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αστυνομικές αρχές, που διεξάγουν έρευνα, άγνωστοι πέταξαν δύο ντομάτες στη γερμανίδα καγκελάριο, σε δύο διαφορετικές στιγμές.

Η μία ντομάτα την πέτυχε στον αριστερό γοφό, όπως επίσης «θύμα» της ντομάτας έπεσε και η Κλαούντια φον Μπράουχιτς, μια εκ των εκπροσώπων του CDU.

Η γερμανίδα καγκελάριος είχε ολοκληρώσει την ομιλία της, στην οποία δέχθηκε σφυρίγματα και λεκτικές επιθέσεις με φράσεις όπως «προδότρια του λαού, υποκρίτρια και ψεύτρα», εκφράσεις που χρησιμοποιούν συχνά οι υποστηρικτές της άκρας δεξιάς στη Γερμανία.

Κι αυτό διότι ευχαριστούσε τους ανθρώπους που βοήθησαν τους μετανάστες στην κρίση του 2015, τονίζοντας ότι αν έγινε κάποιο λάθος από την κυβέρνησή της, αυτό δεν ήταν ότι δέχθηκε μετανάστες, αλλά ότι δεν είχε δοθεί αρκετή προσοχή στο ότι άνθρωποι στην Ιορδανία, τον Λίβανο, την Τουρκία και τη Συρία δεν είχαν να φάνε.

Η Μέρκελ αντέδρασε ψύχραιμα στο σκηνικό με τις ντομάτες, προσφέροντας μάλιστα και ένα μαντήλι στην φον Μπράουχιτς, ενώ στην επόμενη εμφάνισή της, το βράδυ, φόρεσε ξανά το ίδιο σακάκι με τα… ίχνη της ντομάτας.

Ευτυχώς για την ίδια, το σακάκι ήταν στην ίδια απόχρωση με τη ντομάτα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter