Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από την εφημερίδα «Δημοκρατία» (Photos)

Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από την εφημερίδα «Δημοκρατία» (Photos)

Δύο προσαγωγές πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ μετά από παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της εφημερίδας Δημοκρατία, στην οδό Ερατοσθένους στο Παγκράτι.

Συγκεκριμένα, περίπου 25-30 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο όπου φώναξαν συνθήματα υβριστικά για δημοσιογράφους και την εφημερίδα, ενώ έγραψαν ανάλογα συνθήματα στους τοίχους του απέναντι κτιρίου και πέταξαν τρικάκια.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα και οι νεαροί παρέμειναν στο σημείο περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στις δύο προσαγωγές.


«Η επίθεση εναντίον της εφημερίδας Δημοκρατία προσβάλλει την ελευθεροτυπία, έννοια κομβική για το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα. Ενέργειες σαν κι αυτές υπονομεύουν το δημόσιο διάλογο και είναι αυτονόητα καταδικαστέες», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους φασιστικές επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter