Πέθανε 23χρονος πολίστας στην Ρουμανία την ώρα του αγώνα

Πέθανε 23χρονος πολίστας στην Ρουμανία την ώρα του αγώνα

Μία απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε στον αγώνα πόλο στην Ρουμανία μεταξύ της Ντιναμό Βουκουρεστίου και της Ραπίντ Βουκουρεστίου, με τον πολίστα της γηπεδούχου ομάδας Αντρέι Ντραγκίτσι, να αφήνει την τελευταία του πνοή στην πισίνα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο 23χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια του τέταρτου οκταλέπτου, κι ενώ αγωνιζόταν κανονικά, παραπονέθηκε για έντονη αδιαθεσία. Έφτασε με δυσκολία ως την άκρη της πισίνας, έχασε τις αισθήσεις του, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του γηπέδου να του κάνουν ανάνηψη, για να τον επαναφέρουν, ο νεαρός πολίστας δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή.

Ο Ρουμάνος πολίστας έπαιζε από την ηλικία των 8 ετών και σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του αθλητή της:

«Η Ντιναμό είναι σοκαρισμένη από την τρομερή είδηση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας με την Ραπίντ, που έγινε στην πισίνα Giulesti, ένας από τους παίκτες μας παραπονέθηκε για αδιαθεσία. Με δυσκολία, πλησιάσαμε στην άκρη της πισίνας, όπου περιστοιχιζόταν από παίκτες και των δύο ομάδων.

Το ιατρικό επιτελείο που έφτασε εκείνη τη στιγμή αλλά και εκείνοι που ήρθαν αργότερα μετά από τα τηλεφωνήματα που κάναμε για επείγουσα κατάσταση, προσπάθησαν για πολλή ώρα να τον επαναφέρουν, όμως μετά από μισή ώρα επικυρώθηκε ο θάνατός του.

Ο νεαρός αθλητής προπονούταν για περισσότερο από 15 χρόνια και δεν είχε προβλήματα υγείας που να είναι γνωστά σε εμάς. Η Ντιναμό στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένειά του που δοκιμάζεται σκληρά από αυτή τη σοκαριστική απώλεια.

Όλοι μας θα δώσουμε την απαραίτητη στήριξη στην οικογένεια. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και να πάρει το δρόμο για τους αγγέλους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter