Πέθανε 78χρονη εγκαυματίας – Στους 93 οι νεκροί – Στη δημοσιότητα τα ονόματα

Πέθανε 78χρονη εγκαυματίας – Στους 93 οι νεκροί – Στη δημοσιότητα τα ονόματα

Μία ακόμη γυναίκα υπέκυψε στα εγκαύματά της ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 93. Στο μεταξύ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έδωσε τα στοιχεία των νεκρών. 

Ένα ακόμη θύμα από τη φονική πυρκαγιά, μια 78χρονη εγκαυματίας απεβίωσε το πρωί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό των θυμάτων στους 93 νεκρούς. 

Η γυναίκα δεν νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής, αλλά λόγω του επιβαρυμένου ιστορικού της υγείας της έχασε τη μάχη για τη ζωή. Συνολικά, 34 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, έξι εκ των οποίων παραμένουν διασωληνωμένοι.

Η λίστα με τα ονόματα

Η λίστα αυτή με τους με τους 92 νεκρούς έφτασε χθες στα χέρια των Εισαγγελέων που διενεργούν την έρευνα για τις ευθύνες. Περιλαμβάνει τα στοιχεία όσων ταυτοποιήθηκαν, των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε κάποιο νοσοκομείο, αλλά και δύο άτομα που ακόμη δεν έχουν αναζητηθεί από τους οικείους τους και δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Είναι ο τραγικός κατάλογος των ανθρώπων που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες στο Νέο Βουτζά και στο Μάτι της Αττικής. Ανάμεσά τους βρίσκονται 11 παιδιά, 45 γυναίκες και 35 άνδρες. Δυο άνθρωποι ακόμη δεν έχουν αναζητηθεί από κανέναν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter