Πέθανε ένας από τους πιο γνωστούς σεφ της Βρετανίας

Πέθανε ένας από τους πιο γνωστούς σεφ της Βρετανίας

Ο διάσημος Βρετανός σεφ και παρουσιαστής σε πολλές εκπομπές μαγειρικής Γκάρι Ρόουντς πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 59 ετών. Πολλοί συνάδελφοί του, όπως ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο Τζέιμι Όλιβερ και η Πρου Λάιθ απέτισαν φόρο τιμής στον “ροκ σταρ της κουζίνας”.

Ο Ρόουντς, που ήταν γνωστός για την αγάπη του στην παραδοσιακή βρετανική κουζίνα, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έκανε γυρίσματα για μια νέα σειρά στο Ντουμπάι, όπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του. Ήταν ένα από τα αστέρια της νέας γενιάς των Βρετανών σεφ που αναδείχθηκε τη δεκαετία του 1990 και μαγείρεψε σχεδόν σε όλες τις ηπείρους για διασημότητες όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Τομ Χανκς και οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είχε εμφανιστεί στο MasterChef, το Hell’s Kitchen και άλλα σόου μαγειρικής, παρουσιάζοντας συχνά κλασικά βρετανικά πιάτα με σύγχρονη άποψη.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ χαρακτήρισε τον Ρόουντς «φανταστικό σεφ» που βοήθησε να μπει η βρετανική κουζίνα στον χάρτη της μαγειρικής. Ο Τζέιμι Όλιβερ είπε ότι ήταν ένας “απίστευτος πρεσβευτής της βρετανικής κουζίνας”.

«Ο Γκάρι ήταν ο πρώτος ροκ σταρ της κουζίνας. Μαλλιά καρφάκια, στενά παντελόνια, γεμάτος ενέργεια. Και σπουδαίος σεφ», είπε η Πρου Λάιθ, μια από τις γνωστότερες σεφ της Βρετανίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter