Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson

Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια μουσική σκηνή από τον θάνατο της τραγουδίστριας των Roxette, Marie Fredriksson, σε ηλικία 61 ετών. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια των Roxette έδινε μάχη με τον όγκο στον εγκέφαλο τα τελευταία 17 χρόνια, έπειτα από σχετική διάγνωση αφού, ξαφνικά, είχε λιποθυμήσει στο σπίτι της.

Τη θλίψη του για το συμβάν εξέφρασε και ο συνεργάτης της, στους Roxette, Περ Γκέσλε, αναφέροντας: «Όλη μου την αγάπη σε εσένα και την οικογένειά σου. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο».

Η Fredriksson ήταν παντρεμένη με τον Mikael Bolyos και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την 26χρονη, Inez Josefin και τον 23χρονο Oscar.

Αν και οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει πως είχε μόλις 20% πιθανότητες να επιβιώσει, κατάφερε να αναρρώσει έπειτα από μακρά και επίπονη θεραπεία.

Η μπάντα, που αποτελεί το δεύτερο πιο επιτυχημένο σουηδικό μουσικό καλλιτεχνικό σχήμα μετά τους ABBA, σταμάτησε τις ζωντανές εμφανίσεις για μερικά χρόνια το 2001, ωστόσο η Fredriksson συνδέθηκε ξανά με τον Γκέσλε και έπαιξαν το 2010 στο γαμήλιο πάρτι της πριγκίπισσας Victoria και στην αντίστοιχη εκδήλωση της πριγκίπισσας Madeleine το 2013.

Η Marie υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τη μουσική το 2016, όταν οι γιατροί της είπαν πως δεν θα ήταν σε θέση να ταξιδέψει εκ νέου για συναυλίες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter