Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Το συγκλονιστικό μήνυμά της (Video)

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Το συγκλονιστικό μήνυμά της (Video)

Έφυγε από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου.

Η νεαρή δημοσιογράφος είχε συγκλονίσει προ ημερών όταν με μήνυμά της στο Facebook μιλούσε για τον αγώνα που έδινε να κρατηθεί στην ζωή όταν οι γιατροί την είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει.

«Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, με νέα ανάρτηση που έγινε στο προφίλ της από οικείο της πρόσωπο, μεταφέρονται τα τελευταία λόγια που ήθελε να αναρτηθούν:

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου», έλεγε.

«Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!», έγραψε.

Μεταξύ άλλων, η Αριάδνη Γερασιμίδου, που ασχολείτο με τον ειδικό Τύπο, της παρουσιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, ενώ αναρτούσε βίντεο στη σελίδα της όπως αυτό για την ασφάλεια των μοτοσικλετιστών #SafetyFirstGR:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter