Πέθανε ο 12χρονος μαθητής που έπεσε στα σκαλιά του σχολείου του

Πέθανε  ο  12χρονος μαθητής που έπεσε στα σκαλιά του σχολείου  του

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βρετανία από την είδηση του θανάτου 12χρονου μαθητή που έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι στα σκαλιά του σχολείου του, το Jane Austen College στην πόλη Νόργουιτς._x000D_
_x000D_

Το περιστατικό έγινε στις 23 Ιανουαρίου, αλλά ο μικρός Μάικλ  Σόουζα εξέπνευσε χθες, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το σχολείο του.

Η μητέρα του Σάντρα Ροντρίγκεζ, είπε συντετριμμένη ότι ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση για τι συνέβη τη μοιραία μέρα στο σχολείο.

“Είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν και οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Michael. Ο Michael είχε έρθει στο σχολείο τον Σεπτέμβριο, αλλά είχε ήδη γίνει δημοφιλής στο σχολείο χάρη στη ζωηρή προσωπικότητά του. Ο Michael απολάμβανε το ποδόσφαιρο, να κάνει αστεία με τους φίλους του και να είναι με τους φίλους του.

Αυτά τα τραγικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση στους μαθητές, τους γονείς και το προσωπικό αλλά συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο ως μια ισχυρή και συντροφική σχολική κοινότητα και θα συνεχίσουμε να θυμόμαστε τον Michael τις επόμενες μέρες και εβδομάδες”, σημείωσε ο διευθυντής του σχολείου.

Πηγή: Dailymail

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter