Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμποπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμποπουλος

Εφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος ο οποίος αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Χρίστος εργαζόταν στον ΣΠΟΡ FM 94,6, όπου υπήρξε βασικός συντελεστής από την ίδρυση του σταθμού το 1996 και μέχρι προσφάτως.

Ο Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία, ενώ ακολούθησε μια αξιοζήλευτη και πολυεπίπεδη καριέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εργάστηκε σε πλήθος περιοδικών και εφημερίδων. Συνεργάστηκε με τις αθλητικές εφημερίδες “Αθλητική Ηχώ”, “Goal News” και “Sportime” ενώ για περισσότερα από 10 χρόνια ήταν απεσταλμένος ελληνικών μέσων ενημέρωσης στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες και υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Ηταν παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM 94,6 (από την ίδρυση του σταθμού το 1996 και έως σήμερα) και αρθρογράφος της εφημερίδας Sportday.

Παράλληλα από την λαμπρή καριέρα του στη δημοσιογραφία, είχε παρουσιάσει και πλούσιο συγγραφικό έργο, με μεταφράσεις αλλά και δικές του συλλογές διηγημάτων.

Αλέξης Τσίπρας: Σπουδαία πένα, μαχητής της ζωής

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter γράφει για τον Χρίστο Χαραλαπόπουλο:

«Σπουδαία πένα, ανατρεπτικός, βαθιά δημοκράτης και ακούραστος μαχητής της ζωής. Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική δημοσιογραφία». Επίσης Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter