Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός του Μπόλιγουντ Ιρφάν Καν- Έπαιξε στο Slumdog Millionaire

Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός του Μπόλιγουντ Ιρφάν Καν-  Έπαιξε στο Slumdog Millionaire

Ένας από τους διάσημους ηθοποιούς του Μπόλιγουντ, ο Ιρφάν Καν. 

Έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή μόλις στα 53 του χρόνια ο διάσημος ηθοποιός του Μπόλιγουντ, ο Ιρφάν Καν, ο οποίος  είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως: «Η ζωή του Πι», το «Slumdog Millionaire» και το «Τζουράσικ Παρκ».

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του γνωστοποιώντας ότι ο ηθοποιός πέθανε νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Βομβάης.

Ο Ινδός ηθοποιός εισήχθη την Τρίτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του παχέως εντέρου και σήμερα Τετάρτη άφησε την τελευταία του πνοή. 

«Στις τελευταίες ώρες της ζωής του ο ηθοποιός είχε στο πλευρό του την οικογένειά του και τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν», αναφέρει το NDTV.

O Ιρφάν Καν από το 2018 έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας κατάφερε να γίνει αναγνωρίσιμος διεθνώς σπάζοντας τα στενά σύνορα του Bollywood. Μερικές από τις κινηματογραφικές του επιτυχίες στις οποίες πρωταγωνίστησε είναι το «The Warrior» του Ασίφ Καπάντια το 2001, το «The Darjeeling Limited» του Γουές Άντερσον το 2007, το «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ το 2008, το σπονδυλωτό «New York, Ι Love You» του 2009, το «The Amazing Spider-Man» του 2012, τη «Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι το 2012, το «Jurassic World» του 2015 και το το «Inferno» του 2016.

Στον Ιρφάν Καν το 2018 απονεμήθηκε το βραβείο της Διεθνούς Ινδικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (IIFA) για την ερμηνεία του στην ταινία «Hindi Medium», όπου παίζει έναν πατέρα ο οποίος μετακομίζει ώστε να φοιτήσει η κόρη του σε ένα περίβλεπτο σχολείο – μια σάτιρα της ινδικής κοινωνίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter