Πέθανε ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Φώτης Κοντόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Φώτης Κοντόπουλος
Πηγή: Facebook

Έφυγε την Πέμπτη πρόωρα από τη ζωή ο Φώτης Κοντόπουλος, επί 30 σχεδόν χρόνια δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη», νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε για μεγάλο διάστημα.

Ο Φώτης Κοντόπουλος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και από τα μαθητικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Τελειώνοντας μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, έκανε τα πρώτα του βήματα ως συντάκτης στον «Ριζοσπάστη» και εκεί παρέμεινε μέχρι τον πρόωρο θάνατό του.

Από τον Ιούλη του 1995 και στη διάρκεια των 28 περίπου χρόνων που μεσολάβησαν, χρεώθηκε σε πολλά διαφορετικά τμήματα και ρεπορτάζ, προσπαθώντας πάντα να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο.

Τα τελευταία χρόνια κάλυπτε για την εφημερίδα τα θέματα της Οικονομίας και παράλληλα παρακολουθούσε τη συνδικαλιστική δράση των βιοπαλαιστών ΕΒΕ.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του «Ριζοσπάστη» εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και εύχονται κουράγιο στην Ελένη Τζιβρά, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» και στα δυο τους παιδιά, όπως και σε όλους τους οικείους τους. Παράλληλα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του, συνάδελφο Ελένη Τζιβρά, τα δύο ανήλικα τέκνα τους και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Πηγή: ΕΡΤ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter