Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος

Εφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος, που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα, καθώς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή η σύζυγος και οι δύο γιοι του, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη.

Ο Χάρης Κωστόπουλος άρχισε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών, σε διάφορα κέντρα διασκέδασης, σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Για αρκετά χρόνια στο ξεκίνημά του, ήταν το μπουζούκι που συνόδευε τον Βασίλη Καρρά στις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα.

Έγραψε στίχους και μουσική για σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, η Μαίρη Βάσσου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Λευτέρης Πανταζής, η Χαρά Βέρρα και ο Αντύπας.

Ο Χάρης Κωστόπουλος κυκλοφόρησε συνολικά 23 δίσκους, ενώ είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: «Με ξεχνάς», «Είσαι μια Θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter