Πέθανε ο Τόλης Παπαγεωργίου, επικεφαλής του αγώνα κατά των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές

Το Παρατηρητήριο Antigold, το οποίο ιδρύθηκε από ενέργειες του Τόλη Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε τον θάνατο του επικεφαλής του συνδυασμού «Απαλλαγή» και σημαίνουσα μορφή του αγώνα κατά των μεταλλείων χρυσού.

Ο Τόλης Παπαγεωργίου, γεννήθηκε στην Ιερισσό Χαλκιδικής και υπήρξε η ηγετική φυσιογνωμία του κινήματος κατά των μεταλλείων χρυσού. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αριστοτέλη, επικεφαλής του συνδυασμού «Απαλλαγή», αλλά και ιδρυτικό μέλος του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.

«Ο Τόλης Παπαγεωργίου, ιδρυτής του Παρατηρητηρίου μας, δεν είναι πια κοντά μας.

Τον αποχαιρετούμε με το σήμα της νίκης, και την υπόσχεση των αγώνων για τον τερματισμό της μεταλλευτικής δραστηριότητας, όπως ακριβώς επιθυμούσε», ήταν η ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου Antigold για τον θάνατο του Τόλη Παπαγεωργίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.