Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο επικεφαλής του πρακτορείου Anadolu στην Ελλάδα

Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο επικεφαλής του πρακτορείου Anadolu στην Ελλάδα

Ο Furkan Naci Top «έφυγε» σήμερα από τη ζωή νικημένος από έναν πολύ επιθετικό καρκίνο. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στην πόλη που γεννήθηκε

«Έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή ο δημοσιογράφος Furkan Naci Top, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής του γραφείου του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στην Ελλάδα.

Ο Furkan Naci Top πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών νικημένος από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου έχοντας δώσει μεγάλη μάχη για τη ζωή του εδώ και αρκετούς μήνες χωρίς να εγκαταλείψει ποτέ την προσπάθεια να βγει νικητής. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού δημοσιογράφου σκόρπησε θλίψη στην δημοσιογραφική κοινότητα της χώρας καθώς ο Φουρκάν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους έλληνες συναδέλφους του Απολάμβανε τον βαθύ σεβασμό των συναδέλφων του για τον τρόπο που χειριζόταν τα ευαίσθητα θέματα που προέκυπταν κατά καιρούς ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς το δημοσιογραφικό του έργο στόχευε πάντα στην ενίσχυση των σχέσεων Τουρκίας και Ελλάδας.

Στα λίγα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα ως επικεφαλής του γραφείου του Anadolu στη χώρα μας κατάφερε να μάθει αρκετά καλά και την ελληνική γλώσσα. Υπήρξε φιλόδοξος χωρίς όμως ποτέ να κάνει εκπτώσεις στις ηθικές του αξίες, γεγονός που αναγνωριζόταν από όσους τον γνώριζαν. Ξεχώριζε για τη θετική του στάση απέναντι στη ζωή, την έμφυτη ευγένειά του και την εξαιρετική του αίσθηση του χιούμορ. Συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Φουρκάν εξέδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου καθώς και ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαρνάκ.

πηγή: koutipandoras.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπηρέτησε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το κρίσιμο πόστο του»

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το θάνατο του Διευθυντή του Πρακτορείου «Anadolu» στην Αθήνα, Furkan Naci Top, σε ηλικία μόλις 33 ετών, στην οικογένεια και τους οικείους του. Υπηρέτησε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το κρίσιμο πόστο του, διατηρώντας απέναντι σε κάθε δυσκολία την πηγαία καλοσύνη και την ευγένεια που τον διέκριναν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Furkan Naci Top.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter