Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο «Γκάντερ» από τα «Φιλαράκια»

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο «Γκάντερ» από τα «Φιλαράκια»

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, που είχε γίνει γνωστός για το ρόλο του «Γκάντερ» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια».

«Ο Τάιλερ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής», σύμφωνα με ανακοίνωση του μάνατζέρ του. «Αν τον είχε γνωρίσει μία φορά, είχε κάνει έναν φίλο για μία ζωή. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Τζένιφερ Κάρνο, τον έρωτα της ζωή του» αναφέρει.

Ο Τάιλερ είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη το 2018, που αργότερα εξαπλώθηκε στα οστά του. «Θέλοντας να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούσε, μοιράστηκε με θάρρος την ιστορία του και έγινε ακτιβιστής για όσους έχουν προστάτη να κάνουν μια… εξέταση αίματος ήδη από την ηλικία των 40 ετών», τόνισε ο μάνατζέρ του.

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της σειράς «Friends» στον ηθοποιό μέσω ανάρτησης της στο twitter. «H Warner Bros. Television πενθεί την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού και του αναπόσπαστου μέλους της οικογένειας των FRIENDS. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους φαν του».

 

Τον περασμένο Μάιο ο 59χρονος ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο Friends: The Reunion συμμετέχοντας, όμως, εξ αποστάσεως, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Τότε είχε πει ότι «αυτά ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα 10 χρόνια της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη εμπειρία. Ήσασταν φανταστικοί και ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί σας».

 

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από καρκίνο στον προστάτη και είχε δηλώσει στον Craig Melvin του TODAY ότι η διάγνωση καθυστέρησε, η ασθένεια προχώρησε και σε άλλα μέρη του σώματος και ο ίδιος υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία. Στη συνέντευξή του εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένος, με τις ευχές χιλιάδων οπαδών του να τον συνοδεύουν. «Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά μου. Αντιμετωπίζω αυτήν τη διάγνωση σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4 (τώρα). Καρκίνος στο τελικό στάδιο. Άρα ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει».

Τη θλίψη της για τον χαμό του «Γκάνθερ» εξέφρασε μέσω Instagram η Τζένιφερ Άνιστον«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σ’ ευχαριστώ για το γέλιο που χάρισες στη σειρά και στις ζωές όλων μας. θα μας λείψεις πολύ».

 

«Αντίο» είπε όμως στον ηθοποιό και η «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια», η Κόρτνεϊ Κοξ. «Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έδειχνες κάθε μέρα στο σετ είναι η ευγνωμοσύνη που νιώθω που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter