Πέθανε στα 53 του ο Τζόρτζ Μάικλ – Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Μαντόνα (video)

Πέθανε στα 53 του ο Τζόρτζ Μάικλ – Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Μαντόνα (video)

Σοκ στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα προκαλεί η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham, Τζορτζ Μάικλ.

Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, που ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος των Wham και στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Οι συνθήκες θανάτου του καλλιτέχνη παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από αυτόν.

Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του αναφέρoνται τα εξής:«Με βαθύτατη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο λατρεμένος μας γιός, αδερφός και φίλος, Τζορτζ Μάικλ, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένεια θα επιθυμούσε να γίνει σεβαστή σεβαστή η ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Δεν θα υπάρξει προς το παρόν κανένα περαιτέρω σχόλιο».

Ο Βρετανός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ματαίωσε τις συναυλίες του στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του, εξαιτίας του “έντονου άγχους” του μετά τη νοσηλεία του πέρυσι για βαριάς μορφής πνευμονία.

“Παρότι σωστά θεωρούσα ότι οι συναυλίες θα με χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ότι η φωνή μου θα ανακάμψει απόλυτα…λανθασμένα θεώρησα ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω το σοβαρό άγχος που με βασανίζει”, έγραψε ο τραγουδιστής στην ιστοσελίδα του.

Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των Wham! εισήχθη τον περασμένο Νοέμβριο σε νοσοκομείο της Βιέννης, όπου νοσηλεύτηκε επί ένα μήνα για πνευμονία.

“Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι από πέρυσι που νοσηλεύτηκα προσπάθησα μάταια να ξεπεράσω το τραύμα που οι γιατροί οι οποίοι μου έσωσαν τη ζωή μου είπαν ότι θα βίωνα”, έγραψε ο Μάικλ.

Ο Μάικλ επρόκειτο να ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία από το Περθ στις 10 Νοεμβρίου και θα ακολουθούσαν εμφανίσεις στην Αδελαϊδα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Μπρίσμπεϊν. Εξακολουθούν να είναι προγραμματισμένες εννέα συναυλίες του στη Βρετανία εντός του Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/p/BOdhzAyhPnR/

Farewell My Friend! Another Great Artist leaves us. Can 2016 Fuck Off NOW?

A video posted by Madonna (@madonna) on

“Είμαι σοκαρισμένος. Έχασα έναν αγαπημένο φίλο, την πιο ευγενική ψυχή, και έναν λαμπρό καλλιτέχνη. Η σκέψη μου στην οικογένειά, στους φίλους του και στους θαυμαστές του” έγραψε ο Έλτον Τζον κάτω από μια κοινή του φωτογραφία με τον Τζορτζ Μάικλ, στον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ.

https://www.instagram.com/p/BOdVz_XFmD-/

Αν και είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, ο Τζορτζ Μάικλ ετοίμαζε ένα καινούργιο άλμπουμ σε συνεργασία με τον βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy.

 Η δημοφιλία του είχε μειωθεί τη δεκαετία του 1990, αλλά επέστρεψε το 2004 με το άλμπουμ “Patience”, που κατέλαβε την πρώτη θέση των πωλήσεων στη Βρετανία. 

Ο τραγουδιστής πέρασε επανειλημμένα φάσεις που αντιμετώπισε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο παρελθόν. 

Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων εβδομάδων το 2010, όταν έπεσε με το Range Rover του πάνω σε ένα κατάστημα στο βόρειο Λονδίνο υπό την επήρεια κάνναβης. Τρία χρόνια νωρίτερα, είχε βρεθεί λιπόθυμος μέσα στη Mercedes του κι ομολόγησε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά απέφυγε τη φυλάκιση συμφωνώντας να προσφέρει 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Του είχε απαγορευτεί να οδηγεί για δυο χρόνια. 

Ο Τζορτζ Μάικλ πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους τις τέσσερις δεκαετίες που μεσουράνησε στη σκηνή της ποπ μουσικής, τα 20 ήδη με τον πρώτο δίσκο της σόλο καριέρας του, που είχε τίτλο “Faith” (1987). Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο “Symphonica” (2014), έγινε χρυσό στη Βρετανία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter