Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σκοποβολή, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Πέθανε στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σκοποβολή, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Τραγωδία στον αθλητισμό, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της γέννας.

Οπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ η 31χρονη Βελίτσκοβιτς απεβίωσε λόγω επιπλοκών στον τοκετό και όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας «η Μπομπάνα ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της».

Από την πλευρά της η Αννα Κορακάκη αναφερόμενη στην απώλεια της Βελίτσκοβιτς έγραψε στα social media: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια … Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς.

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ … Αναπαύσου εν ειρήνη»

Να σημειωθεί ότι η Βελίτσκοβιτς στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου όπλου με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παίρνει το χάλκινο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter