Πέθανε το πρώτο «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»

Πέθανε το πρώτο «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»

Η Εunice Gayson, η ηθοποιός που υποδύθηκε το πρώτο κορίτσι του Μποντ στο κινηματογραφικό ντεμπούτο του πράκτορα 007, πέθανε σε ηλικία 90 ετών. H Gayson ερμήνευσε την αγαπημένη του Τζέιμς Μποντ, Sylvia Trench, στην ταινία του 1962 “Dr No.” με τον Sean Connery να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ανακοίνωση της είδησης έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και αναφέρει ότι η ηθοποιός πέθανε στις 8 Ιουνίου. «Μια εκπληκτική κυρία που έκανε εντύπωση σε όλους όσους την συνάντησαν. Θα μας λείψει», αναφέρει το μήνυμα.

Ο χαρακτήρας της Trench ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε σε δύο ταινίες καθώς εκτός από το ντεμπούτο του Μποντ την είδαμε και στο φιλμ «Από τη Ρωσία με αγάπη». Η ηθοποιός, γεννημένη στο Σάρεϊ το 1928, έπαιξε και άλλους ρόλους στην μεγάλη οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας Hammer Horror του 1958 ενώ εμφανίστηκε και στο The Avengers. Ο ρόλος της ως Sylvia Trench βοήθησε να δημιουργηθεί μία από τις πιο διάσημες φράσεις του κινηματογράφου. Στη σκηνή του καζίνο, η Trench προτείνει την αύξηση των πονταρισμάτων σε μια παρτίδα. Ο Bond απαντά:

“Θαυμάζω το θάρρος σας, κυρία, …;”

“Τrench, Sylvia Trench. Θαυμάζω την τύχη σας, κύριε …”

“Bond, James Bond”     

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter