Πέτρος Φιλιππίδης: Λήγει η προθεσμία για να καταθέσει

Πέτρος Φιλιππίδης: Λήγει η προθεσμία για να καταθέσει

Το μεσημέρι λήγει η δεκαπενθήμερη προθεσμία που είχε λάβει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ώστε να δώσει εξηγήσεις στην εισαγγελία, αναφορικά με τις καταγγελίες τριών γυναικών για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός έχει λάβει κλήση από τον εισαγγελέα να δώσει ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του ύποπτου τέλεσης κακουργήματος. Ήδη μία φορά μέσω του συνηγόρου ζήτησε και έλαβε προθεσμία 15 ημερών για να μελετήσει το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

Μέχρι σήμερα η πλευρά του ηθοποιού τηρεί σιγήν ιχθύος για τη στάση που θα κρατήσει.

Ο ηθοποιός δεν είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα και μπορεί μέσω του δικηγόρου του να παραδώσει γραπτό υπόμνημα με τις θέσεις του. Δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο να ζητηθεί και νέα ολιγοήμερη προθεσμία.

Ο εισαγγελέας στη συνέχεια, αφού λάβει υπ’ όψιν τις εξηγήσεις του ηθοποιού αλλά και το σύνολο των στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, θα αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του και θα παραπέμψει την υπόθεση σε ανακριτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter