Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το ΣΕΗ – Θα επανεξεταστεί του Χαϊκάλη (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το ΣΕΗ – Θα επανεξεταστεί του Χαϊκάλη (Video)

Τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο οποίος είναι πλέον κατηγορούμενος για τρία πολύ σοβαρά κακουργήματα και συγκεκριμένα για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Μετά τις αποκαλύψεις και του Documento, το συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, φέρεται να αποφάσισε τη διαγραφή του σε μία συνεδρίαση – θρίλερ.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για προσωρινή ή οριστική διαγραφή ενώ δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση.

«Συνεδρίασε το πειθαρχικό του ΣΕΗ που θυμίζουμε ότι δεν έχει σχέση με την ελληνική δικαιοσύνη, παρά μόνο στο γεγονός ότι κάποιοι φάκελοι ζητήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη αναφορικά με τις καταγγελίες» σημείωσε στο Mega ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης.

«Το βράδυ, σύμφωνα με πηγές του ρεπορτάζ, έγινε συνεδρίαση για τέσσερις περιπτώσεις. Από τα τέσσερα ονόματα για τα οποία έγινε συζήτηση, τα δύο ονόματα βγήκαν στη δημοσιότητα και είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις για τις οποίες δεν ξέρω αν θα μάθουμε ονόματα. Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη αποφασίστηκε από το πειθαρχικό η διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Μένει να δούμε αν θα είναι οριστική. Η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη θα επανεξεταστεί. Αποφάσισαν να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να μπορέσει το πειθαρχικό να καταλήξει μία απόφαση» είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter