Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Πέτρος Κωστόπουλος: Ξαφνικό διαζύγιο με τον Alpha

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο», που φέτος προβαλλόταν την Τρίτη, ώθησαν τους ιθύνοντες του σταθμού να πάρουν την απόφαση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η τελευταία εκπομπή του πρώην εκδότη προβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου και λίγο πριν το τέλος είχε πει χαρακτηριστικά: «Αυτό ήταν το Βράδυ. Τελείωσε για σήμερα, τελείωσε για το 2016. Θα επιστρέψουμε τη νέα χρονιά, μέχρι τότε φαντάζομαι να είστε όλοι καλά και στην Ελλάδα και στην Κύπρο…».

Αξίζει να πούμε, ότι τα λόγια του Πέτρου Κωστόπουλου στην πρεμιέρα της εκπομπής του ήταν ιδιαίτερα... προφητικά.«Για την εκπομπή μετρά ένα Final Countdown. Γνωρίζουμε ότι ξεκινάμε την εκπομπή. Δεν γνωρίζουμε όμως πότε τελειώνουμε»  είχε πει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.