Πέτρος Τατσόπουλος – Άγιος Παΐσιος… σημειώσατε Χ

Πέτρος Τατσόπουλος – Άγιος Παΐσιος… σημειώσατε Χ

Σύμφωνα, με ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο προφίλ του στο facebook, το σάιτ EkklisiaOnLine, του έκανε μήνυση, σχετικά, με τις δηλώσεις του για την σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», που προβάλλεται στο MEGA.

Κάτι, οι ειρωνείες του Τατσόπουλου, περί πρότζεκτ αποβλάκωσης: « -Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση; – Μια χαρά προχωράει, τέκνο μου. Έχουμε όμως ακόμη τεράστια περιθώρια – Να αποβλακωθούμε περισσότερο; -Όχι. Να εκδηλώσουμε την αποβλάκωσή μας πιο απενοχοποιημένα».
Λίγο οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Συμεών που διακρίνει στην ψυχή του συγγραφέα τρικυμία, καθώς και «Όταν κ. Τατσόπουλε δεν μπορείτε να βιώσετε το περιεχόμενο της πίστης, καλύτερα να σιωπάτε, να μην το αποδομείτε, ούτε να το αποδυναμώνετε, με σκοπό να αποδείξετε την “αποβλάκωση” και την “απενοχοποίηση”» ανέβηκαν τα νούμερα τηλεθέασης.

Και, φυσικά, το κερασάκι στην τούρτα ο Νικήτας Τσακίρογλου που απαξιώνει, πλήρως, τον Τατσόπουλο «Όποτε ξυπνάει στραβά κάτι θυμάται και σχολιάζει. Θα ασχοληθούμε εμείς με την ασχολία του κυρίου Τατσόπουλου; Προσωπικά τον αγνοώ. Δε με ενδιαφέρει ούτε η γνώμη του, ούτε η προσωπικότητά του».
Εγώ, πάντως σε όλο αυτό το μπέρδεμα ένα έχω να προτείνω; Αφού, όλα για τα νούμερα γίνονται και για να έχουμε να λέμε, γιατί δεν γυρίζουν ένα ταινιάκι όλοι μαζί με τίτλο «Θα είναι σαν να μας νοιάζει, αλλά δεν θα μας καίγεται καρφί… »

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter