Πετρούνιας εναντίον ΕΡΤ: “Ατόπημα και άδικο”

Πετρούνιας εναντίον ΕΡΤ: “Ατόπημα και άδικο”

Τα παράπονα του για τη μεταχείριση που του επιφύλαξε η ΕΡΤ εξέφρασε δημόσια μέσω της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής ο Λευτέρης Πετρούνιας. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μπορεί να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία του στον τελικό. Αμέσως μετά την εκπληκτική εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων. ο Ελληνας Ολυμπιονίκης δήλωσε τα εξής σχετικά με την αστοχία της ΕΡΤ:

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Σχετικά με την απόδοσή του στον προκριματικό όπου βαθμολογική 15,333 και έκανε την καλύτερη επίδοση από όλους τους αθλητές ο Πετρούνιας είπε:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Ολυμπιονίκης τόνισε:

«Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter