Πετρούνιας: «Η καριέρα μου θα κλείσει με χρυσό»

Πετρούνιας: «Η καριέρα μου θα κλείσει με χρυσό»

«Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα», είπε ο Πετρούνιας αμέσως μετά την απονομή, φορώντας στο στήθος το χάλκινο Oλυμπιακό μετάλλιο των κρίκων, που παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

«Για μένα είναι μία δικαίωση. Όσοι πίστεψαν ότι μπορούσα να συνεχίσω μετά το χειρουργείο μου, αποδείχθηκε ότι καλώς το πίστεψαν. Οι υπόλοιποι, διαψεύστηκαν».

Ο Πετρούνιας ευχαρίστησε ξεχωριστά τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση, που βρίσκεται στο Τόκιο, τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη, τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας. Eπίσης αφιέρωσε το μετάλλιο στις κόρες του, μπροστά στις κάμερες.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος τελικός, με τρομακτικά δύσκολη διαχείριση», πρόσθεσε ο Λευτέρης. «Νιώθω πολύ γεμάτος αλλά η γεύση είναι γλυκόπικρη. Σίγουρα είναι μεγάλο πράγμα που επιστρέφω στα μετάλλια μετά από πανδημία, αλλά δεν μου αρέσουν οι δεύτερες και τρίτες θέσεις. Έχω μάθει να κερδίζω και μου κακοφαίνεται λίγο. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή».

Ο Πετρούνιας υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει με στόχο το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2024 στο Παρίσι. «Η καριέρα δεν μπορεί να κλείσει με τρίτη θέση. Πρέπει να κλείσει με πρωτιά», είπε.

Θυμίζουμε ότι ο Πετρούνιας υπέφερε πολύ μέχρι να εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το χειρουργείο στον ώμο και σφράγισε το εισιτήριό του μόλις στις 25 Ιουνίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter