Πετρούνιας: Καλώ τον πρωθυπουργό να έρθει να δει πώς προπονούμαστε

Πετρούνιας: Καλώ τον πρωθυπουργό να έρθει να δει πώς προπονούμαστε

Με το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο στήθος, το χαμόγελο και την συγκρότηση που τον χαρακτηρίζει, ο Λευτέρης Πετρούνιας γύρισε από τη Ρουμανία στην Αθήνα, μαζί με όλη την αποστολή της Εθνικής ενόργανης γυμναστικής.

Και όπως είπε στην αρχή των δηλώσεών του: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και έχουμε φάει πολλή δουλειά, οπότε φτάσαμε στο αποτέλεσμα για άλλη μια φορά». 

Αναφερόμενος στον αγώνα, τόνισε: «Υπήρχε ένταση σίγουρα, υπήρχαν κάποιες δυσκολίες πριν από τον αγώνα, γιατί είχαμε μια ατυχία και χάθηκε ένας επίδεσμος και αυτό με αποσυγκέντρωσε ακριβώς πριν αγωνιστώ, καθώς έχω μια συγκεκριμένη ρουτίνα στο μυαλό μου, αλλά νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε πολύ καλά στην πίεση. Ήρθε το 3ο το καλό». 

“Πηγαίνουμε στους αγώνες με δανεικά”

Αναφερόμενος σε κάποια μηνύματα που έστειλε με τις δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα, ο Ολυμπιονίκης του Ρίο σχολίασε: «Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Η αλήθεια είναι πως, αν δεν είχα τον χορηγό μου, δεν θα έφτανα εδώ. Και το λέω και το ξαναλέω, γιατί πραγματικά θα είχα σταματήσει. Τα πράγματα είναι δύσκολα και θα το λέμε μέχρι να αλλάξει κάτι. Εμείς θα παραμένουμε συνεπείς γιατί αυτό που κάνουμε το γουστάρουμε πάνω απ’ όλα. Αυτά που λέω είναι για όλη την κατάσταση. Δεν είναι μόνο το θέμα των χρημάτων, δεν είναι όλα λεφτά, είναι θέμα να υπάρχει σωστή οργάνωση, να έχουμε κάποια όργανα, να έχουμε φυσιοθεραπευτές, να έχουμε γιατρούς, να έχουμε θέρμανση. Βασικά πράγματα και φυσικά σε δεύτερη φάση είναι και κάποια χρηματοδότηση, η οποία είναι ελλιπής, όπου σε κάποιους αγώνες έχουν πάει με δανεικά ορισμένοι».

Μιλώντας στον «realfm», ο Ολυμπιονίκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί μία από τις επόμενες προπονήσεις του προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες.

«Καταρχάς είμαι ένας άνθρωπος με σεβασμό. Δεν έχω έλλειψη σεβασμού προς κανέναν άλλον. Αυτό που έγραψα στον πρωθυπουργό, αυτό θα έλεγα σε όλες τις πολιτικές ηγεσίες. Τον παρακάλεσα να έρθει στην προπόνησή μας. Θα είναι μεγάλη μας τιμή, αλλά και ταυτόχρονα θέλουμε να δει πού προπονούμαστε, με τι συνθήκες και από πού βγαίνουν αυτοί οι αθλητές», σημείωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter