Πετρούνιας: «Πιο δυνατός, πιο διψασμένος το 2021»

Πετρούνιας: «Πιο δυνατός, πιο διψασμένος το 2021»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε εν όψει 2021 ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αρχικά διατύπωσε επιφυλάξεις και αντιρρήσεις για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Οι Αγώνες αναβλήθηκαν, αλλά η αισιοδοξία και όσα πρεσβεύουν δεν χάνονται, ούτε αναβάλλονται», έγραψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στο Instagram. «Οι αθλητές θα συνεχίσουμε να ειμαστε οι πρεσβευτές της χώρας μας, αλλά και το παράδειγμα προς την κοινωνία, ειδικότερα αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Πετρούνιας δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού χρειάζεται νίκες με υψηλό σκορ στα δύο τελευταία μίτιγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Δεσμεύομαι ότι του χρόνου θα είμαι πιο δυνατός, πιο διψασμένος και ακόμη πιο έτοιμος», υποσχέθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν.. Η αισιοδοξία και τα όσα πρεσβεύουν οι Αγώνες δεν χάνονται, ούτε αναβάλλονται ! Οι Αθλητές θα συνεχίσουμε να είμαστε οι πρεσβευτές της Χώρας μας αλλά και το παράδειγμα προς την κοινωνία ειδικότερα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τέλος, δεσμεύομαι ότι του χρόνου θα είμαι πιο δυνατός , πιο διψασμένος και ακόμη πιο έτοιμος !! #tokyo2020 #tokyo2021 #covid_19 #staystrong #stayhealthy #stayhome #Petrounias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

Παρόμοιες αναρτήσεις έκαναν νωρίτερα η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Χρήστος Βολικάκης και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter