Πετρούπολη: Ο πατέρας στραγγάλισε την κόρη του πριν βάλει φωτιά στο σπίτι – Κλινικά νεκρή η 18χρονη

Πετρούπολη: Ο πατέρας στραγγάλισε την κόρη του πριν βάλει φωτιά στο σπίτι – Κλινικά νεκρή η 18χρονη

Ασύλληπτο το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας στην Πετρούπολη, που καθώς ξεδιπλώνεται το κουβάρι αποκαλύπτει μία συγκλονιστική ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει πρώτα και στη συνέχεια να κάψει ζωντανή την κόρη του, βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα. Το κορίτσι είχε βρεθεί να φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο και στο σώμα, πράγμα που εξαρχής μαρτυρούσε ότι δεν πρόκειται για μία φωτιά που προκλήθηκε από ατύχημα.

Η 18χρονη βρίσκεται σε τώρα σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει -άνιση- μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 18χρονη κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της ζητώντας της να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο πατέρας εξακολουθούσε ένα έχει βίαιη συμπεριφορά. Η μητέρα ζούσε μακριά από την Αθήνα με τον ανήλικο γιο του ζευγαριού, ενώ η κοπέλα έμενε στην Αθήνα επειδή ήταν φοιτήτρια. 

Η 18χρονη φέρεται να έγραψε προς τη μητέρας της: «Μην να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ» και όταν ο 55χρονος το είδε, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε στην κόρη του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσει το παιδί και η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος είχε ιστορικό ψυχικών νοσημάτων και σύμφωνα με πηγές, η κατάσταση στο σπίτι ήταν έκρυθμη λόγω συνεχών καυγάδων. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter