«Πέτσινο» το ελληνικό βέτο στο ΝΑΤΟ! – Το ομολόγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (Video)

«Πέτσινο» το ελληνικό βέτο στο ΝΑΤΟ! – Το ομολόγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (Video)

Ο θόρυβος με τις εξελίξεις στον Έβρο έκρυψε μια πρωτοφανή κίνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μπορεί οι λεγόμενοι… κύκλοι της κυβέρνησης να διέρρευσαν ότι η Ελλάδα έθεσε βέτο στη χθεσινή σύνοδο του ΝΑΤΟ και την απόφαση που ελήφθη υπέρ του Ερντογάν και των όσων εγκληματικών διαπράττει με την εισβολή του στη Συρία, αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, καθώς όπως αποδεικνύεται δια στόματος Πέτσα, κανένα βέτο δεν ασκήθηκε!

Συγκεκριμένα, από χθες το βράδυ υπήρχε η πληροφορία ότι η Ελλάδα άσκησε βέτο στο ΝΑΤΟ για την δήλωση στήριξης της Συμμαχίας στην Τουρκία! Το ΝΑΤΟ φαίνεται να επιβραβεύει την τουρκική εισβολή. Σύμφωνα με την εικόνα που έδωσε η κυβέρνηση προς τα ΜΜΕ, ο λόγος του υποτιθέμενου βέτο ήταν ότι στο τελικό κείμενο δεν είχε συμπεριληφθεί η ελληνική πρόταση για αναφορά στον σεβασμό της Δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας για το Μεταναστευτικό Προσφυγικό, η οποία είχε υπογραφεί τον Μάρτιο του 2016.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας όμως όταν ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 αν η Ελλάδα άσκησε βέτο, ήταν σαφής στην απάντησή του: «Κοιτάξτε, είναι μια παρεξηγημένη έννοια του βέτο, δεν ασκήσαμε βέτο, δεν υπήρξε όμως ομοφωνία».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε λοιπόν στο ΝΑΤΟ υπέρ του Ερντογάν χωρίς αστερίσκους ή διαφωνίες, και το χειρότερο όλων είναι πως θέλησαν να μας… ταΐσουν ψέματα, δηλαδή ότι διαφώνησαν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter