Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Πεζοδρομήσεις στη Λάρισα

Ο δήμος Λαρισαίων θα προχωρήσει σε πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων της πόλης, ενώ κάποιοι άλλοι θα μετατραπούν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

'Αλλη όψη θα έχει από το νέο έτος η πόλη της Λάρισας, καθώς όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα τον προϋπολογισμό του 2017 και τα τεχνικά έργα, ο δήμος Λαρισαίων θα προχωρήσει σε πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων της πόλης, ενώ κάποιοι άλλοι θα μετατραπούν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι οδοί Βενιζέλου και Φιλελλήνων θα μετατραπούν σε δρόμους όπου θα υπάρχει μία μονή λεωφορειολωρίδα για την εξυπηρέτηση της αστικής συγκοινωνίας.

Επιπρόσθετα, θα πεζοδρομηθεί η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου και ξεκινά η μετατροπή σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας των οδών Ρούσβελτ και Ηλιόδωρου. Το ίδιο θα συμβεί και με την Ασκληπιού.

Πρόκειται δηλαδή για παρεμβάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά το χαρακτήρα του κέντρου της πόλης της Λάρισας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.