«Πηγαδάκι» ηγετών πήρε τον Τραμπ στο ψιλό στο πλαίσιο της συνόδου του ΝΑΤΟ (Video)

«Πηγαδάκι» ηγετών πήρε τον Τραμπ στο ψιλό στο πλαίσιο της συνόδου του ΝΑΤΟ (Video)

Ο Εμανουέλ Μακρόν, ο Τζάστιν Τριντό και ο Μπόρις Τζόνσον ήταν μεταξύ των ηγετών που είχαν στήσει «πηγαδάκι» στην εκδήλωση στο παλάτι του Μπάκινχαμ για την 70η επέτειο του ΝΑΤΟ και σχολίαζαν, όπως όλα δείχνουν, τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Viral έχει γίνει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνονται ηγέτες χωρών, όπως ο Γάλλος πρόεδρος και οι πρωθυπουργοί του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ολλανδίας, να …κουτσομπολεύουν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζόνσον φαίνεται να ρωτά τον Μακρόν; «Γι’ αυτό αργήσατε;» και τον Τριντό να παρεμβαίνει λέγοντας: «Άργησε επειδή δεν το ‘χει σε τίποτα να δίνει συνέντευξη Τύπου για κανα 40λεπτο.» Και να συνεχίζει ο Καναδός πρωθυπουργός: «Α, ναι, ναι. Ανακοίνωσε…» προτού τον διακόψει ο Μακρόν, ο οποίος φαίνεται να συμμετέχει ζωηρά στη συζήτηση. Έχει ωστόσο έχοντας πλάτη στην κάμερα και τα λόγια του δεν ακούγονται.

Παρότι, το όνομα του Αμερικανού προέδρου δεν ακούγεται ποτέ, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι το «πηγαδάκι» αναφερόταν στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι γνωστός για τις μακροσκελείς και φλύαρες συνεντεύξεις Τύπου, όπως αυτή της Τρίτης η οποία διήρκεσε 50 λεπτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter