Πήγε ο Μοράλες να σβήσει φωτιές και χάθηκε στον Αμαζόνιο – Τι είπε μετά την περιπέτεια (Video & Photos)

Πήγε ο Μοράλες να σβήσει φωτιές και χάθηκε στον Αμαζόνιο – Τι είπε μετά την περιπέτεια (Video & Photos)

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες χάθηκε για περίπου μία ώρα στη ζούγκλα, όπου πήγε να συνοδεύσει στο μέτωπο πυροσβέστες που συνεχίζουν τον αγώνα για να κατασβέσουν δασικές πυρκαγιές, αφηγήθηκε ο ίδιος χθες Πέμπτη.

«Είχαμε μια περιπετειούλα το περασμένο βράδυ. Χαθήκαμε για περίπου μία ώρα, όμως, χάρη στους στρατιώτες, μπορέσαμε να βρούμε τον δρόμο και να επιστρέψουμε», είπε χαμογελώντας ο αρχηγός του Κράτους σε δημοσιογράφους στη Ρομπορέ (ανατολικά).

Το τηλεοπτικό δίκτυο Uno μετέδωσε σύντομο ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο ο Μοράλες ακούγεται να επαναλαμβάνει μέσα στη νύχτα: «Πού είστε;»

Ο πρόεδρος είχε πάει να συνοδεύσει ομάδα δασοπυροσβεστών και χάθηκε σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Καμπάγιο Μουέρτο, στην κοινότητα Σαν Ιγνάσιο δε Βελάσκο, στην περιφέρεια Σάντα Κρους (ανατολικά).

Ο Έβο Μοράλες δήλωσε χθες Πέμπτη στη Ρομπορέ ότι στην περιοχή πλέον μαίνονται 342 πυρκαγιές, δίνοντας στη δημοσιότητα αριθμό διπλάσιο από εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη.

Οι δασικές πυρκαγιές επιδεινώθηκαν ακόμα περισσότερο τον Αύγουστο στη Βολιβία. Έχουν ήδη απανθρακώσει 12 εκατομμύρια στρέμματα στη χώρα από τον Μάιο, κυρίως στις περιφέρειες Τσικιτανία και Παντανάλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter