Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική: Στηρίζει ο πρωθυπουργός τις παρανομίες κατά των προστατευόμενων μαρτύρων;

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική: Στηρίζει ο πρωθυπουργός τις παρανομίες κατά των προστατευόμενων μαρτύρων;

Την ξεκάθαρη απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητούν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «καταστρατήγηση του νόμου για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος».

Κατά τις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δρομολογεί την καταστρατήγηση του νόμου για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος για να τους εκφοβίσει.

«Ο κ. Μητσοτάκης, όσο εγκλωβισμένος και αν είναι στο εσωκομματικό του εκβιασμό που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς, πρέπει να πάρει θέση: Στηρίζει τις παράνομες και αντθεσμικές μεθοδεύσεις που καταστρατηγούν το νόμο για τους προστατευόμενους μάρτυρες, νόμο που ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες για υποθέσεις διαφθοράς;» ρωτούν και συμπληρώνουν:

«Από τη μία τα μέλη της ΝΔ λένε δημοσίως ότι θα «βγάλουν τις κουκούλες» από τους μάρτυρες και από την άλλη διαρρέει μέσω «πηγών της» πως θα εξεταστούν όπως ακριβώς εξετάστηκαν από τις εισαγγελικές Αρχές».

«Η μόνη κουκούλα που σίγουρα έχει ήδη βγει», κατά τις ίδιες πηγές, «είναι αυτή της προανακριτικής παρωδίας που στήνει εδώ και μήνες η ΝΔ με το ΚΙΝΑΛ και αποκαλύπτει το αποκρουστικό τους πρόσωπο απέναντι στους θεσμούς και τη νομιμότητα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter