Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ταξίδι Μητσοτάκη: Weekend στο Λονδίνο μεταξύ… τένις και σούσι ανήμερα Πολυτεχνείου

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ταξίδι Μητσοτάκη: Weekend στο Λονδίνο μεταξύ… τένις και σούσι ανήμερα Πολυτεχνείου

Σχολιάζοντας το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Λονδίνο για σαββατοκύριακο ανήμερα της επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσαν τα εξής: 

Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού.

Νωρίτερα από τη ΝΔ είχαν προβεί σε απαράδεκτο σχόλιο σχετικά με τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου: «Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη “Μεγάλη Βρετανία”. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter