Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαράφης δεν πήρε πίσω ούτε μισή λέξη από τις καταθέσεις του

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαράφης δεν πήρε πίσω ούτε μισή λέξη από τις καταθέσεις του

Πανικό καταλογίζουν στη Νέα Δημοκρατία και στο ΚΙΝΑΛ πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «ο Σαράφης δεν πήρε πίσω ούτε μισή λέξη από τις καταθέσεις του».

Όπως τονίζουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, «η ΝΔ με το ΚΙΝΑΛ μέσα στον πανικό τους χθες πλημμύρισαν τα Μέσα με διαρροές ότι δήθεν ο Μάξιμος Σαράφης στην εξέτασή του ανέτρεψε τις καταθέσεις του.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας δεν πήρε πίσω ούτε μισή λέξη από τις καταθέσεις του για το σκάνδαλο Novartis. Υπογράμμισε ότι είναι σε θέση να γνωρίζει για δωροδοκία των Γεωργιαδη, Λοβερδου και Αβραμοπουλου και δεν είπε ποτέ ότι δεν υπήρξε δωροδοκία. Αντίθετα με όσα διαρρέουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επανέλαβε αυτό που έχει καταθέσει και στην Εισαγγελία Διαφθοράς: Ότι δεν ήταν μπροστά σε δωροδοκίες τις οποίες έκαναν Φρουζης – Μανιαδακης αλλά είναι σε θέση να γνωρίζει.

Έδωσε στοιχεία σχετικά με:

– Το πώς είχε στηθεί το σκάνδαλο.

– Για τον τροφοδότη λογαριασμό της Novartis στο εξωτερικό, γνωστού και ως «Ιερό Δισκοπότηρο»

– Για όλες τις εταιρείες πλυντήριο εντός και εκτός Ελλάδας καθώς και πως γινόταν το ξέπλυμα μέσω διαφημιστικών

– Επιβεβαίωσε το πρόγραμμα διαφθοράς γιατρών exactly και πλήρως το Harvard project που έφθανε μέχρι τον Σαμαρά.

– Είπε ότι η εταιρία είχε πρόγραμμα καταστροφής όλων των εγγραφών που αποδείκνυαν τη δωροδοκία ιατρών με εντολή της μητρικής εταιρίας στη Βασιλεία.

– Επιβεβαίωσε ότι ισχύουν όλα όσα κατέθεσε για τα τα φάρμακα Gilenya, Tasigna, Lusentis και άλλα πολλά φάρμακα που μπήκαν στην αγορά και αποζημιώθηκαν επί θητείας Γεωργιάδη.

– Είπε ότι ο Φρουζής είχε σχέσεις με τους υπουργούς Λοβέρδο και Γεωργιάδη και μίλησε για δωροδοκία τους.

– Ανέφερε ότι δωροδοκήθηκε ο τότε υπουργός, Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς και ο κ. Παπαδημητρίου του KEEΛΠNO, για τα εμβόλια και τον μοριακό έλεγχο HIV.

– Είπε ότι ο Φρουζής παραδεχόταν τις δωροδοκίες πολιτικών προσώπων και αποκάλυψε ότι σε σύσκεψη στελεχών για την οποία υπάρχει οπτικό υλικό στην δικογραφία, ο Φρουζης θριαμβολογουσε για τον πλήρη έλεγχο των υπουργών Υγείας.

-Επανέλαβε ότι ο Φρουζης συναντούσε τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, Παπασταυρου και Πτωχο

-Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε όσα είχε καταθέσει για τον ρόλο των Μανιαδάκη και Βουλκίδη, μίλησε για συστηματική διαφθορά χιλιάδων γιατρών, καθώς και για τον έλεγχο των ΜΜΕ προκειμένου να δημιουργείται ευνοϊκό κλίμα και να μπαίνουν τα καινούρια φάρμακα της εταιρείας στην αγορά.

-Ανέφερε ότι δεν του ασκήθηκε καμία πίεση για να καταθέσει.

– Υποστήριξε ότι απειλείται η ζωή του και καταγγέλλει όλους όσοι τον καθυβρίζουν.

-Είπε ότι οι δωροδοκίες ήταν στο πρόγραμμα της εταιρίας για να επηρεάζονται οι κρατικοί παράγοντες και οι υπουργοί ώστε να εκδίδουν αποφάσεις προς όφελος της Novartis.

-Επίσης, ανέφερε ότι υπήρχε πρόγραμμα επηρεασμού των δημοσιογράφων και ΜΜΕ για να διαμορφώνουν το κλίμα και να επηρεάζουν τους κρατικούς αξιωματούχους και τους υπουργούς.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter