Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Θα είναι μόνο μία ή ελάχιστες οι εταιρείες του διαγωνισμού για τις ταυτότητες;

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Θα είναι μόνο μία ή ελάχιστες οι εταιρείες του διαγωνισμού για τις ταυτότητες;

Σχετικά με τις νέες ταυτότητες, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τον ακόλουθο σχολιασμό, μετά και την τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Με τον διαγωνισμό που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αιφνιδίως ακύρωσε, η συντριπτική πλειοψηφία των 25 φορέων-εταιρειών που είχαν προσκληθεί, πληρούσαν τις προδιαγραφές κι έτσι μπορούσαν να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά. Επομένως θα μπορούσε να υπάρξει ανταγωνισμός προς όφελος του δημοσίου.

Ο νέος διαγωνισμός τελικά που προχωρά με έγχρωμη φωτογραφία, αυξάνει το κόστος με μία μη προτυποποιημένη τεχνολογία που πιθανώς ευνοεί ελάχιστα συγκεκριμένα εταιρικά σχήματα, χωρίς να προσθέτει απολύτως τίποτε στο επίπεδο της ασφάλειας.

Ρωτούμε ευθέως λοιπόν. Στο διαγωνισμό Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη πόσες προσφορές, από πόσους φορείς-εταιρείες, θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτές; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα είναι μόνο ΜΙΑ ή ελάχιστες. Διότι τότε θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα οι κύριοι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης.

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν. Τον Μάρτιο που ολοκληρώνεται η διαδικασία του διαγωνισμού θα πέσουν οι μάσκες.»

Επίσης από την Κουμουνδούρου πρόσθεσαν: 

«Οι κύκλοι της κυβέρνησης μιλούν για πλασιέ συμφερόντων. Κάτι θα ξέρουν από πλασιέ. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι κύκλοι, με κέντρο το Μαξίμου, τις τελευταίες ημέρες πρέπει να είναι εξαιρετικά ταραγμένοι. Δεν είναι και λίγο να χαλάσει η δουλειά τόσων εκατομμυρίων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter