Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα μίλησε η Δικαιοσύνη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα μίλησε η Δικαιοσύνη

Την χαριστική βολή στο αφήγημα της ΝΔ περί σκευωρίας στο σκάνδαλο της Novartis έδωσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης της η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Στη σημερινή συνεδρίαση δεν ακούστηκαν ούτε μια φορά οι λέξεις Παπαγγελοπουλος, Ρασπουτιν, σκευωρία και το σημαντικότερο όπως αποκάλυψε η κ. Δημητρίου δεν είχαν ακουστεί ποτέ κατά την περίοδο των ερευνών και από τους δικαστές Αγγελή και Ραικου που δύο χρόνια μετά καταγγέλλουν όψιμα παρεμβάσεις στο έργο τους εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες.

Σήμερα μάθαμε ότι η κ. Ραικου παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά χωρίς να καταγγείλει στους προϊσταμένους της το παραμικρό. “Θυμήθηκε” παρεμβάσεις, σκευωρίες και Ρασπουτιν όταν έναν χρόνο μετά πληροφορήθηκε ότι διεξάγεται έρευνα σε βάρος του γιατρού συζύγου της μετά το άνοιγμα των κοινών τους λογαριασμών στους οποίους βρέθηκαν εμβάσματα από την Novartis Ελβετίας.

Μάθαμε επίσης για τις επισκέψεις Αμερικανών δικαστών και κλιμακίων του FBI στη χώρα μας, όχι φυσικά για να πάρουν μέρος στην σκευωρία, για την οποία μόνο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ κάνουν λόγο, αλλά για να φωτίσουν όλες τις πλευρές του υπαρκτού σκανδάλου της Novartis μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών.

Μάθαμε επίσης ότι ο κ. Ιωάννης Αγγελής ο οποίος “θυμηθηκε” παρεμβάσεις, σκευωρίες και Ρασπουτιν τρεις εβδομάδες μετά την κατάθεση του στην Προανακριτική, στην οποία δεν είχε αναφέρει το παραμικρό, ότι την επίμαχη περίοδο είχε κάνει τέσσερις αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις οποίες πρόσθετε, αλλαζε και αφαιρούσε πράγματα ανάλογα με την σκοπιμότητα που ήθελε να εξυπηρετήσει. Και σε αυτές όμως δεν υπήρχε το παραμικρό για σκευωρία, παρεμβάσεις και Ρασπουτιν. Και τις τέσσερις αυτές αναφορές “ξεχασε” να τις θέσει σε γνώση των μελών της Προανακριτικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter