Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία που κατέθεσε η Κελέση προέρχονται από υπολογιστές της Novartis

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία που κατέθεσε η Κελέση προέρχονται από υπολογιστές της Novartis

Τα περί δήθεν σκευωρίας στο σκάνδαλο Νοβαρτις που επικαλούνται ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, καταρρίπτονται συντριπτικά μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος.

Μετά τις ψεύτικες διαρροές περί αναίρεσης της αρχικής κατάθεσης του προστατευόμενου μάρτυρα Μάξιμου Σαράφη οι οποίες δεν είχαν καμία τύχη, η δεύτερη προστατευόμενη μάρτυρας Αικατερίνη Κελέση έδωσε σήμερα την χαριστική βολή, εμμένοντας στις αρχικές καταθέσεις της στην εισαγγελία διαφθοράς, με τις οποίες δίνει ονόματα πολιτικών για χρηματισμό και ξεκαθαρίζει ότι ότι δεν γνωρίζει κατ΄ουδένα τρόπο τον κ. Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αικατερίνη Κελέση ανάφερε μεταξύ άλλων ότι:

– Όσα κατέθεσα είναι όλα αληθινά και επιβεβαιώνω πλήρως το περιεχόμενό τους

– Όλα αυτά που κατέθεσα αποτελούσαν πρακτικές της εταιρίας που είχαν την απόλυτη έγκρισή της.

– Οσα έχω καταθέσει προκύπτουν από συγκεκριμένα έγγραφα τα οποία προέρχονται από υπολογιστές της Novartis.

– Όσα κατέθεσα τα κατέθεσα αυτοβούλως και με γνώμονα την αλήθεια, δεν έχω παροτρυνθεί ούτε πιέστηκα ούτε εκβιάστηκα από κανέναν, ήταν αποκλειστικά δικιά μου συνειδητή απόφαση.

– Στην Εισαγγελία Διαφθοράς εμφανίστηκα κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας και όχι με την παρέμβαση ή υπόδειξη κάποιου άλλου.

– Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ μου, ούτε γνωρίζω κάτι γι αυτά που τον αφορούν και με ρωτήσετε εξ αρχής.

Χθες ο μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης δεν άλλαξε τις αρχικές του μαρτυρίες επιβεβαιώνοντας «όλα όσα έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς και μίλησε με βεβαιότητα για δωροδοκίες υπουργών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter