Πήλιο: Δάγκωσε και αφαίρεσε τμήμα χεριού και μύτης γείτονα για έναν… κάδο απορριμμάτων

Πήλιο: Δάγκωσε και αφαίρεσε τμήμα χεριού και μύτης γείτονα για έναν… κάδο απορριμμάτων

Επίθεση στον γείτονά του για έναν κάδο απορριμμάτων εξαπέλυσε ένας κάτοικος χωριού, στο Πήλιο, το πρωί της Κυριακής. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χωριό Κάτω Γατζέα.

Eνας 55χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του, με αφορμή τη θέση των κάδων απορριμμάτων και όρμησε επάνω του, τον χτύπησε, και τον δάγκωσε στο χέρι και στη μύτη με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει κομμάτι.

Το θύμα, περίπου 65 ετών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς συχνά προβαίνει σε καταστροφές και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Oι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα, μίλησαν για πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, αφού η ζημιά που έχει γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 65χρονου είναι μεγάλη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Πηγη: TheNewspaper.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter