Πήραν δώρο στον Πήγασο – Συνεδριάζουν για τη στάση τους οι εργαζόμενοι

Πήραν δώρο στον Πήγασο – Συνεδριάζουν για τη στάση τους οι εργαζόμενοι

Καταβλήθηκε το δώρο στους εργαζόμενους στον Πήγασο του Φώτη Μπόμπολα.

Οι εργαζόμενοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους και αυτή την ώρα συνεδριάζουν προκειμένου να αποφασίσουν την από εδώ και πέρα στάση τους. 

Να θυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι στον όμιλο Πήγασος μετά από απόφαση των διοικητικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ είχαν 24ωρη απεργία που έληγε σήμερα το απόγευμα.

Η απεργία αφορά όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr», «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinema.gr» και «caranddriver.gr», καθώς και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις του Ομίλου.

Στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι βρίσκονται αντιμέτωποι «με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στο β’ δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, στους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και στο α’ δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2016».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter