Πήραν μια κυβερνητική γεύση στο Vouliwatch

Πήραν μια κυβερνητική γεύση στο Vouliwatch

Το Vouliwatch είναι μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία ανοιχτής διακυβέρνησης, ενίσχυσης της διαφάνειας και της λογοδοσίας και προώθησης της δημοκρατικής συμμετοχής με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας. Οι άνθρωποί του έθεσαν στην κυβέρνηση συγκεκριμένα ερωτήματα για την περίφημη καμπάνια «Μένουμε σπίτι» και τη λίστα Πέτσα. Για να λάβουν ως απάντηση από τη γγ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ότι δεν έχουν λάβει υπόψη τη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την εκστρατεία, κατά την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παρουσίασε αναλυτικά τις πτυχές της εκστρατείας. Μα αυτές ακριβώς τις απαντήσεις έλαβαν υπόψη οι άνθρωποι και ρωτούν!

Ο master chef στο Ακρωτήρι

Ο Doctor δεν πρόκειται ποτέ να πιστέψει ότι ο Μάικ Πομπέο αγνόησε (για να μη γράψω «σνόμπαρε») τα ντολμαδάκια, τα σκαλτσούνια, το ψάρι, τη χωριάτικη και τις ρακές και παρήγγειλε

χάμπουργκερ και ήπιε ούζο μαζί με τον Τζέφρι Πάιατ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μέσα στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι να «έπεσε» τέτοιας έντασης και ποιότητας προσβολή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter