Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Πήραν πίσω τη στάση εργασίας - Κανονικά λειτουργεί το μετρό

Μετά τον πανικό που προκάλεσε η αιφνιδιαστική ανακοίνωση των ηλεκτροδηγών του μετρό, ότι θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας, 12 το μεσημέρι με τέσσερις το απόγευμα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αναστείλουν την κινητοποίηση, επομένως τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά καθ΄ολη τη διάρκεια της ημέρας

Για την ιστορία, οι ηλεκτροδηγοί αποφάσισαν το πρωί της Παρασκευής κι ενώ είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, για τη μαθητική παρέλαση, να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00, διαμαρτυρόμενοι για ρουσφετολογικές προσλήψεις.

Τελικά όμως και μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η αιφνιδιαστική ανακοίνωση, η κινητοποίηση δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς κρίθηκε ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρηθεί το επιβατικό κοινό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.