Πήρε βαθμό (1-1) στο Βόλο η Λαμία

Πήρε βαθμό (1-1) στο Βόλο η Λαμία

Αλλον ένα βαθμό «τσίμπησε» η Λαμία, η οποία απέσπασε ισοπαλία από τον Βόλο (1-1), παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίωρο, λόγω της αποβολής του Ντέλετιτς.

Οι φιλοξενούμενοι πριν ανοίξει το σκορ στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν δύο δοκάρια. Το πρώτο με τον Αραμπούλι στο 21’ και το δεύτερο με τον Μαρτίνεθ στο 47΄. Στο 51’ ο Βόλος πήρε κεφάλι στο σκορ με τον νεαρό Δουβίκα, ενώ στο επόμενο λεπτό η Λαμία ισοφάρισε με τον Ντέλετιτς. Ο Σέρβος επιθετικός στην συνέχεια πήρε δύο κίτρινες, τη δεύτερη στο 68’ και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Βόλος δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και το ματς τελείωσε ισόπαλο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Λαμία θα μπορούσε να αρπάξει και τη νίκη όταν ο Μπα βρέθηκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο Κροάτης διαιτητής Ιβάν Μπέμπεκ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μήτογλου, Σάντσες, Μπεχεράνο, Κρητικό.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Γκρίλο (34’ Νίνης), Ριένστρα, Μπαριέντος (85’ Κρητικός), Ρενάτο, Περέα (46΄Ντεντάκης), Μπαρτόλο (67’ Μαρτίνες), Δουβίκας.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (65’ Μπιάρνασον), Τιρόνε (46’ Καραμάνος), Ρόμανιτς (90′ Προβυδάκης), Ντέλετιτς, Αραμπούλι (65’ Μπα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter