Πήρε φωτιά το πληκτρολόγιο του Φουρθιώτη μετά την αποκάλυψη του Documento

Πήρε φωτιά το πληκτρολόγιο του Φουρθιώτη μετά την αποκάλυψη του Documento

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του documentonews.gr για το παντελώς άγνωστο blog «βιτρίνα» του Μένιου Φουρθιώτη που φτιάχτηκε μόνο και μόνο για του δώσει ο Πέτσας ζεστό κρατικό χρήμα μέσα από την καμπάνια για τον κορονοϊό, ξεκίνησε να ανεβάζει ειδήσεις.

Όπως προκύπτει από μια απλή επίσκεψη στο blog, έχουν αναρτηθεί ξαφνικά καμιά εικοσαριά ειδήσεις με προχρονολογημένη ημερομηνία. Φυσικά όλες είναι copy paste και φαίνεται πως αναρτήθηκαν με βιασύνη. Λες και το πληκτρολόγιο του blogger να πήρε φωτιά μετά την αποκάλυψή μας και θυμήθηκε ότι για να «είμαστε πάντα πρώτη είδηση» όπως λέει το «μότο» του, θα πρέπει να έχει έστω για μάτια του κόσμου και δυο, τρία θέματα.

Το blog που μέχρι πριν από λίγες ώρες είχε μονάχα δυο ειδήσεις – εκ των οποίων η μια ήταν το banner της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αυτή τη στιγμή επιχειρείται να «γεμίσει» με περιεχόμενο άρον άρον μήπως και προλάβει να περισώσει την ολική καταστροφή.

Το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης που ξεγυμνώνει ακόμα περισσότερο την επιλογή του Πέτσα και της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι ότι το προφίλ του ατόμου που χειρίζεται το blog εμφανίζεται να δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2020! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πώς απέκτησε λοιπόν περιεχόμενο μέσα στο 2019 ενώ το blog δημιουργήθηκε αρκετούς μήνες μετά το 2020;

Φαίνεται ότι η προσπάθειά εκείνου που χειρίζεται το blog το οποίο ανήκει στο PartyFM, συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη, είναι να το εμφανίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί ως ένα αξιόλογο μέσο που διέθετε εδώ και μήνες ειδησεογραφικό περιεχόμενο.

Και αυτό όμως το κάνει επιπόλαια και βιαστικά, αφού το ίδιο το προφίλ του στο blog έχει ημερομηνία δημιουργίας μεταγενέστερη των ειδήσεων που ανεβάσει.

Αυτά λοιπόν είναι τα κριτήρια με τα οποία ο Στέλιος Πέτσας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να μοιράσει τα εκατομμύρια ευρώ των φορολογούμενων πολιτών.

Την ίδια στιγμή που το ΕΣΥ πάλευε στην πρώτη γραμμή χωρίς τον απαραίτητο αριθμό γιατρών και νοσηλευτών και με τεράστιες ελλείψεις σε είδη ατομικής προστασίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter