Πήρε και το… στρώμα της στην φουρτουνιασμένη θάλασσα αλλά την έσωσαν με τζετ σκι (Photos)

Πήρε και το… στρώμα της στην φουρτουνιασμένη θάλασσα αλλά την έσωσαν με τζετ σκι (Photos)

Στιγμές αγωνίας έζησαν λουόμενοι χθες όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινδύνευσε η ζωή μίας τουρίστριας, στην παραλία Κλωτζανή στα Μάλια της Κρήτης..

Παρόλο που οι άνεμοι το πρωί της Παρασκευής ήταν ισχυροί, η 60χρονη τουρίστρια αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφάσισε να πάρει το στρώμα της και να πάει για κολύμπι.

Ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα , η οποία παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και δεν μπορούσε να βγει στην ακτή. Απεγνωσμένη η τουρίστρια φώναζε για βοήθεια, ενώ ο σύζυγός της και οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία έκαναν ότι μπορούσαν, μιας και η γυναίκα είχε απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από την ακτή.

Για καλή τους τύχη, βρέθηκε μια κοπέλα, η βοήθεια της οποίας αποδείχθηκε σωτήρια. Η νεαρή κινήθηκε άμεσα και με γρήγορες κινήσεις έριξε στη θάλασσα το τζετ σκι από την επιχείρηση του πατέρα της, η οποία ήταν κλειστή λόγω καιρικών συνθηκών. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να βγάλει σώα την τουρίστρια, η οποία είχε υποστεί ισχυρό σοκ.

Η τουρίστρια είναι καλά στην υγεία της και ευτυχώς η περιπέτεια της είχε αίσιο τέλος. Μετά το πέρας της διάσωσης στελέχη του λιμεναρχείου Χερσονήσου μετέβησαν στο σημείο και κατέγραψαν το περιστατικό.

Πηγή cretalive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter