Πήρε ναρκωτικά, έκοψε το πέος του και βγήκε στο δρόμο – Περαστικοί ζητούσαν να πυροβοληθεί (Σκληρό video)

Πήρε ναρκωτικά, έκοψε το πέος του και βγήκε στο δρόμο – Περαστικοί ζητούσαν να πυροβοληθεί (Σκληρό video)

Ένα σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει έναν άνδρα, ο οποίος, υπό την επήρεια ναρκωτικών, έκοψε το πέος του, και στη συνέχεια βγήκε γυμνός και με αίματα στον δρόμο, έρχεται στο φως.

Ο νεαρός άνδρας, εμφανώς υπό την επήρεια ναρκωτικών, εμφανίσθηκε κοντά σε δημοτικό σχολείο, στην περιοχή Irving Park, στο Σικάγο, προκαλώντας πανικό σε όσους τον είδαν και επιπλέον τρόμο, μια και ήταν κοντά παιδιά.

Όταν εμφανίζεται στο σημείο περιπολικό, ο άνδρας, τρέχει προς το μέρος της αστυνομικού βρίζοντας και εκείνη τον ακινητοποιεί με taser.

Αυτό που προκαλεί επιπλέον σοκ, όμως, είναι η συνεχής προτροπή ενός από τους θεατές του συμβάντος, προς τους αστυνομικούς να σκοτώσουν τον άντρα.

Η φωνή του θεατή ακούγεται επανειλημμένα να φωνάζει προς τους αστυνομικούς “Shoot him, shoot him” («Πυροβολείστε τον»), παρόλο που ο άντρας είναι ήδη ακινητοποιημένος, γυμνός και τραυματισμένος, πεσμένος στο έδαφος…

Ουδείς αμφιβάλλει ότι το όλο σκηνικό ήταν αποτρόπαιο, ειδικά όταν εκτυλίσσεται κοντά σε δημοτικό σχολείο, αλλά παραμένει εξίσου αποτρόπαιη η προτροπή να σκοτωθεί ένας άνθρωπος που είναι ήδη στο έδαφος, μπροστά στα μάτια παιδιών…

(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ)

https://www.youtube.com/watch?v=FBwfSlIX5FY

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter