Πήρε πίσω το δελτίο του Ντουρμισάι ο Αρης με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

Πήρε πίσω το δελτίο του Ντουρμισάι ο Αρης με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

Στην Ελλάδα τα πάντα είναι σχετικά και ειδικά στο ποδόσφαιρο οποιαδήποτε απόφαση, οποιαδήποτε καταστρατήγηση κανονισμών και νόμων, δεν εκπλήσσει κανέναν.

Έτσι σήμερα (24/1) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Άρη στην έφεση που είχε καταθέσει για την ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης κι έτσι ο 23χρονος επιθετικός επιστρέφει στη δράση!

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ντουρμισάι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο διεθνής επιθετικός έκανε ντεμπούτο στη νικη του Αρη επί του ΠΑΟΚ, έπαιξε και στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, αλλά στη συνέχεια ανακλήθηκε το δελτίο του λόγω οφειλών σε παλιούς ξένους παίκτες της ομάδας (από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι οι οφειλές ανήκουν στην προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου).

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: “Δέχεται εν μέρει την από 20/01/2020 έφεση (με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 2658/21.01.2020) της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ” ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και την από 21/01/2020 (με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 2750/21.01.2020) πρόσθετη παρέμβαση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ.

Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 556/17.01.2020 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ (ΕΙΠ/ΕΠΟ).

Ακυρώνει την ανάκληση του με αριθμό 1272042 δελτίου αθλητικής ιδιότητας, με το οποίο η «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “Ο ΑΡΗΣ” ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» απέκτησε με δανεισμό, την 03.01.2020, τον ποδοσφαιριστή ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ”.

Attachments area

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter