Πήρε το αίμα της πίσω η Μέι: Έβαλε τα γέλια ενώ ο Μπόρις Τζόνσον πάσχιζε να πείσει τη Βουλή για το Brexit

Πήρε το αίμα της πίσω η Μέι: Έβαλε τα γέλια ενώ ο Μπόρις Τζόνσον πάσχιζε να πείσει τη Βουλή για το Brexit

Δεν μπορούσε ούτε λίγο να συγκρατήσει τη χαρά της και το χαμόγελό της η Τερέζα Μέι ενώ άκουγε την έντονη κριτική που δεχόταν ο Μπόρις Τζόνσον κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του βρετανικού Κοινοβουλίου για το Brexit.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός στην πρώτη της εμφάνιση στο Κοινοβούλιο μετά την παραίτησή της, κάθισε στα πίσω καθίσματα του κόμματος των Συντηρητικών και παρακολουθούσε εμφανώς ευδιάθετη για τα όσα άκουγε τα όσα «έψαλαν» στον Μπόρις Τζόνσον.

Ο πρόεδρος Κοινοβουλίου, Κένεθ Κλαρκ που καθόταν δίπλα στην Τερέζα Μέι, κατηγόρησε τον Μπόρις Τζόνσον πως παλεύει για πρόωρες εκλογές διότι αποκαλύφθηκε το σχέδιο στρατηγικής του για άτακτο Brexit.

Ο Κένεθ Κλαρκ και η Τερέζα Μέι άρχισαν να γελάνε την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον δήλωνε «θαυμαστής» του Κλαρκ προτού συνεχίσει επιμένοντας πως ούτε αυτός, ούτε το κόμμα του αλλά ούτε και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν επιθυμούν γενικές εκλογές.

Τελικά, το βρετανικό κοινοβούλιο με 328 ψήφους υπέρ έναντι 301 κατά, ψήφισε υπέρ της αποτροπής ενός άτακτου Brexit κάτι που ενθουσίασε ακόμα περισσότερο την Τερέζα Μέι η οποία δεν σταμάτησε να χαμογελάει ακόμα και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει από το κοινοβούλιο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter