Πήρε το «διπλό» στο Ηράκλειο ο Βόλος, νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ

Πήρε το «διπλό» στο Ηράκλειο ο Βόλος, νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ

Ο Βόλος πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο «Γεντί Κουλέ» και επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και στο 22’ το σκορ ήταν 0-2. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε μόλις στο 3’. Ο Ριένστρα έβγαλε την σέντρα και ο Περέα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Σωτηρίου.

Το δεύτερο χτύπημα από το Βόλο ήρθε στο 22’ με άψογο τελείωμα από τον Δουβίκα.

Ο ΟΦΗ έδειξε σημάδια… ζωής μετά το πρώτο ημίωρο. Στο 32’ ο Καστάνιος με κεφαλιά τροφοδότησε τον Γιαννούλη, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Η κρητική ομάδα είχε και δεύτερο δοκάρι στο 51’. Ο Στάικος έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση μετά από απομάκρυνση της άμυνας, «σημαδεύοντας» το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και μείωσαν το σκορ στο 63’. Ο Στάρτζεον έφερε την μπάλα στην περιοχή του Βόλου και ο Καστάνιος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Γ. Τζοβάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γιαννούλη, Λυμπεράκη, Μεγιάδο, Μαρτίνες.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (62’ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Βαφέας (76’ Φερέιρα), Στάικος, Ντε Γκουζμάν (61’ Γρίβας), Σαρδινέρο, Καστάνιος.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ριένστρα (46’ Κιάκος), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης (76’ Σάντος), Μαρτίνες (92’ Κρητικός), Περέα, Μπαρτόλο (66’ Σάντσες), Δουβίκας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter