Πιάσανε στασίδι για την προπαγάνδα

Πιάσανε στασίδι για την προπαγάνδα

Πρωί-μεσημέρι-βράδυ οι υπουργοί της κυβέρνησης κάνουν μασάζ στο κοινή γνώμη από τις γνωστές συχνότητες των καλοπληρωμένων Μέσων Ενημέρωσης που ανέβασαν τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία και την συντηρούν.

Οι επικεφαλής υπουργοί του Μητσοτάκη κάνουν κάθε μέρα την προπαγάνδα τους, παραποιώντας την πραγματικότητα, χειραγωγώντας την κοινή γνώμη και συντηρώντας το κυβερνητικό αφήγημα περί επιτυχίας σε μια προσπάθεια να πνίξουν οποιοδήποτε αντίθετο λόγο.

Πλεύρης, Βορίδης, Γεωργιάδης, Θεοδωρικάκος και πάει λέγοντας αφήνονται σε έναν μονόλογο -χωρίς ουσιαστικό αντίλογο- για μια καθημερινή πλύση εγκεφάλου ώστε να κατευθύνουν τη σκέψη των πολιτών.

Απορεί κανείς αν προλαβαίνουν να κάνουν κάτι εκτός της προπαγάνδας!

Γιατί η κυβερνητική πολιτική του «πάρτα όλα» έχει κάνει εχθρό τη λογική, αφού θέλει να μας πείσει πως οι 21.000 νεκροί και τα 50.000 κρούσματα τη μέρα με το ΕΣΥ να ασφυκτιά και τον πολίτη να πληρώνει από την «πενιχρή» τσέπη του τα τεστ είναι κάτι «λογικό».

Εξάλλου χθες ο υπουργός της λεγόμενης Ανάπτυξης και Επενδύσεων που δεν είναι καν οικονομολόγος αλλά φιλόλοφος και τηλεπωλητής, μας εξηγούσε τους νόμους της αγοράς για να απορρίψει τα δωρεάν μοριακά τεστ!

Και η προπαγάνδα συνεχίζεται για να αποδεχθούμε το τραγικό ως αναμενόμενο.

Εξάλλου το ‘πε σήμερα στο ΣΚΑΪ ο Θάνος Πλεύρης, πολύ απλά. Σήμερα πάνω-κάτω περιμένουμε τα ίδια κρούσματα με χθες.

Μα, τόσο απλά! Δηλαδή 50.000. Μια κανονικότητα στη ζωή μας. Όσο κανονικότητα είναι και δύο δεκάδες χιλιάδες νεκροί ενώ η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα τους προειδοποιούσε για τους υπερβολικούς θανάτους διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ! Τώρα μας λένε πως η αύξηση των κρουσμάτων δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να ανοίξουν τα σχολεία, ενώ όλοι οι ειδικοί αναμένουν αύξηση των νοσηλειών με ό,τι αυτό σημαίνει…

Και να σκεφτεί κανείς πως μόλις τρία χρόνια πριν η Νέα Δημοκρατία (Ιαν 2019) διερρήγνυε τα ιμάτιά της για τους 39 νεκρούς της γρίπης Η1Ν1 όταν ο Πολάκης (που καπνίζει) χαρακτήρισε πως σε ετήσια βάση αυτός ο αριθμός δεν είναι καταστροφικός!

Μασάζ από τους πανταχού παρόντες υπουργούς, μασάζ από πετσοταϊσμένους δημοσιογράφους και όλα είναι ρόδινα σε μια χώρα που πάει κατευθείαν στα βράχια, οικονομικά και κοινωνικά.

Εξάλλου αγκάλιασε εκκλησία και φασίστες με κρούστα νεοφιλελευθερισμού που βάλανε γραβάτα.

Επιτελικοί υπουργοί,  CEO εταιρειών διευθέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων, manager εταιρειών, άσχετοι με το αντικείμενό τους…

Και όπως είπε σήμερα στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας και ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης: Εγώ δικηγόρος είμαι!

Διαχειριστές ιδιωτικών συμφερόντων είναι, γι αυτό βρίσκονται εκεί και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Γι αυτό τους στήριξαν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι τράπεζες το μεγάλο κεφάλαιο…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter