«Πιάστηκε» με δύο οργανωμένα θερμοκήπια με πάνω από 3.000 δενδρύλια κάνναβης (Photos+Video)

«Πιάστηκε» με δύο οργανωμένα θερμοκήπια με πάνω από 3.000 δενδρύλια κάνναβης (Photos+Video)

Ολοκληρώθηκε, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν 3.250 δενδρύλλια κάνναβης, στο Ηράκλειο 

Σε μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Φαιστού Κρήτης εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 3.250 δενδρύλλια.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων στις 11.10.2019 πρωινές ώρες οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 42χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης και 14,8 γραμμάρια κάνναβης

Ακολούθησε έρευνα σε δύο θερμοκήπια που διατηρούσε ο 42χρονος σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Φαιστού όπου κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3.250 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 70 εκατοστά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter